Kreativt skrivande fortsättning

Plats Kalmar

Fortsättningskursen i Kalmar för dig som är intresserad av kreativt skrivande och som har en del erfarenhet av att skriva självständigt.

Boka kursen nu

Mål

Du väljer själv vilken nivå du lägger skrivandet på. Oavsett om du har som mål att publicera dina texter i en bok, eller skriva för din egen skull, ger den här kursen dig inspiration och hjälp att fånga berättelserna och få ner dem i text.

Förkunskaper

Vi rekommenderar att man tidigare har gått vår grundkurs i kreativt skrivande.

Kursinnehåll

Under kursens gång skriver du på egna texter, samtidigt som kursen innehåller inspirationsövningar, fördjupning i gestaltning, struktur, form, språk och innehåll. Du kommer att delta i textsamtal med dina egna och andras texter, få konstruktiv feedback och föra diskussioner med de andra deltagarna. Allt för att du som deltagare ska känna att dina texter växer och får liv.

Kursledare

Anna-Karin Andersson är författare till ett tiotal barn- och ungdomsböcker, bl.a. Piratens hemlighet och Forntidsglimtar - Jägarstenåldern. Hon har även skrivit en lång rad vetenskapliga artiklar och rapporter, samt flera journalistiska texter. Anna-Karin har en PhD i arkeologi och har tidigare arbetat inom vuxenutbildningen. Hon har själv gått på flera skrivarkurser, t.ex. på Jakobsbergs Folkhögskola.

Kursledare

Anna-Karin Andersson

Har du frågor?

Kontakta Louise Eriksson

louise.eriksson@folkuniversitetet.se

Tid
26 apr 2020 - 24 maj 2020
Sö 12:30 - 14:45
Tillfällen
5
Plats
Kaggensgatan 42, 39232 Kalmar
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
1042733
Pris
1490 kr