Bokföring och redovisning fortsättning

Plats Trollhättan

Detta är en utbildning där du fördjupar dina kunskaper i löpande bokföring och redovisning. Fokus läggs på förberedelse till bokslut och deklaration samt mer om skatteregler. Kursen går i Trollhättan

Boka kursen nu

Målgrupp

En kurs för dig som behöver fördjupa dina kunskaper i hur man sköter bokföring i ett företag eller på en avdelning i ett företag.

Mål

Bokföring fortsättning är för dig som har grunden i bokföring och vill fördjupa dina kunskaper. Du lär dig att sammanfatta räkenskapsåret genom att förbereda ett enklare bokslut inför årsredovisningen.

Kursinnehåll

  • Skatter och avgifter
  • Rättning av verifikationer
  • Förberedelse inför bokslut
  • Speciella bokföringsproblem
  • Bokföring i olika företagsformer
  • Bokföring med bokslut

Förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som tidigare läst bokföring motsvarande vår kurs - bokföring grund, och som vill fördjupa sig i ämnet.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Kursledare

Peter Zackariasson

– Mitt intresse för ekonomi föddes på gymnasiet när jag startade mitt första företag. Sedan drev jag företag i olika branscher parallellt med att jag utbildade mig vid Handelshögskolan.

Peter Zackariasson, undervisar i bokföring, aktiekunskap, pensionskunskap och utbildar till diplomerad ekonomiassistent.

Jag började undervisa när jag var 22 år och har fortsatt med det sedan dess. Mina kurser vänder sig till både yrkes- och privatlivet. Bokföring och utbildningen till ekonomiassistent har du nytta av på jobbet. Aktie- och pensionskunskap hjälper dig att få en bättre ekonomi och sätta guldkant på tillvaron när du blir äldre.

Det händer ofta att folk kommer fram till mig på stan och berättar att de har haft glädje och nytta av kunskaperna de fått på mina utbildningar. Det smittar av sig och gör att jag utmanar mig själv att göra ännu bättre lektioner.

Utbildning kan ingen ta ifrån dig. Du har den med dig under hela livet. Genom att undervisa ger jag tillbaka lite av det jag själv fått genom årens lopp. Jag ser det som en hobby eftersom det är så kul.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
31 maj 2021 - 31 maj 2021
Må 18:00 - 21:15
To 18:00 - 21:15
Tillfällen
4
Studietimmar
16
Kurs-ID
1087906
Pris
3850 kr