Prova på Bli Inköpare

Plats Stockholm

Inköp är något som finns inom de flesta branscher och verksamhetsområden. Passet ges på distans via Teams eller ZOOM.

Boka kursen nu

Under det här introduktionspasset får du en inblick i hur det är att arbeta som inköpare och Folkuniversitetets utbildning Diplomerad Inköpare som fokuserar på affärsmässiga inköp inom näringslivssektorn. Lennart Borghagen har lång och mycket gedigen erfarenhet inom inköp och varit en uppskattad kursledare under många år vid Folkuniversitetet. Förutom att bedriva undervisning inom inköpsområdet är Lennart också en mycket anlitad och erfaren konsult vad gäller större upphandlingar inom näringslivet.

Anmälan

Föredraget är kostnadsfritt. Anmäl dig här på webben (tryck på gröna knappen Boka kursen nu). Begränsat antal platser.

10 procent rabatt på valfri höstkurs!

Du som går en gratis prova på-kurs får 10 procent rabatt på kursavgiften på valfri höstkurs. Erbjudandet gäller mellan den 22-28 augusti för alla kurser – inklusive distanskurser – som anordnas av Folkuniversitetet i Stockholm, förutom enskild undervisning och diplomutbildningar. För att boka din plats och ta del av rabatten – ring kundtjänst på 08-789 42 00.

Vi ses!

Kursledare

Lennart Borghagen

Lennart Borghagen är civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg och föreläser som huvudlärare på Diplomerad Inköpare. Lennart leder och genomför utbildningar i upphandling/inköp och förhandlingar inom näringsliv och offentlig förvaltning både i Sverige och utomlands.

Lennart har lång erfarenhet av affärsverksamhet, bland annat har han tidigare varit inköpsdirektör, och kan förmedla sina kunskaper och erfarenheter på ett praktiskt strukturerat och pedagogiskt sätt.

Lennart Borghagen
Tid
24 aug 2022 - 24 aug 2022
On 18:00 - 18:45
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1145214
Pris
0 kr