Personaladministratör, Kurspaket

Plats Distans

Vi ser fram emot att välkomna dig!

Boka nu

Vill du vara med och stödja personalchefen i hans/hennes arbete? Vill du handlägga personalärenden? Vill du ha ett yrke där medarbetarna på företaget står i centrum?
Det är vanligt att det dagliga, praktiska HR-arbetet delegeras till medarbetare inom företaget eller organisationen. För att kunna hantera personalfrågor med säker hand krävs dock att man har förståelse för arbetsrätten. en god kommunikativ förmåga, samt kunskaper inom projekt, företagande, organisation och ledarskap. Rollen som personaladministratör kräver ofta en mycket bred kunskap och programmet syftar till att ge dig de förutsättningar som behövs för att bli en bra personaladministratör.

Hos oss får du möjligheten att studera i din egen takt under den angivna studietiden. Oavsett om du vill kombinera studier med arbete, familj, träning eller andra intressen erbjuder våra flexibla kurser en perfekt lösning med tillgång till vår utbildningsplattform 24/7.
Med engagerade lärare och beprövad digital plattform säkerställer du att du får den bästa utbildningen på internet var du än befinner dig.
Gör ditt val av gymnasiekurspaket till något extra och börja din resa mot framtiden hos oss!
Boka ett kurspaket med våra distanskurser idag och upptäck friheten och möjligheterna med distansutbildning.

Gymnasiepoäng
800 p

Förkunskaper
Kurspaketet bygger på grundskolans kunskaper eller motsvarande. Om du avser att gå för betyg gäller olika förkunskaper för flera kurser i paketet. Kontakta administrationen för förklaring vid behov.

Innehåll kurspaket:

    Personaladministration (ADMPER0) 100 poäng
  • Administration 1 (ADMADM01) 100 poäng
  • Administration 2 (ADMADM02) 100 poäng
  • Ledarskap och organisation (LEDLEDO) 100 poäng
  • Information och kommunikation 1 (INFINF01) 100 poäng
  • Intern- och extern kommunikation (INFINE0) 100 poäng
  • Kommunikation (PEDKOU0) 100 poäng
  • Affärsjuridik (JURAFF0) 100 poäng

Betyg
Om en juridisk person (en organisation/företag med organisationsnummer men inte s.k. enskild firma) bokar kursen ingår möjligheten att genomföra slutprov för betyg i varje delkurs för en tilläggskostnad. Elever som läser mot betyg ska i samband med anmälan skicka in personbevis och kopia på gymnasiebetyg (eller liknande). Den juridiska personen ska skicka in en s.k. "Betygsbeställning" som man kan ladda ner från vår hemsida: Betygsbeställning

Övriga deltagare kan ansöka om prövning hos Vuxenutbildningen i en kommun och på så sätt erhålla betyg. Kontakta Vuxenutbildningen i lämplig kommun för mer information.

Kurslitteratur 
Se allmänna litteraturlistan på vår hemsida: Kurslitteratur


Kurspaketet innehåller delkurser som även finns som enskilda kurser på hemsidan. Dessa finns representerade i den allmänna litteraturlistan.

Kostnad
33364 kr inkl. moms. Eventuell kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Övrigt
Första kursen startar när betalningen av kursavgiften är registrerad hos oss. Från kursstart har du två år på dig att avsluta dina studier. Se FAQ för svar på de vanligaste frågorna.

Kursledare

Ej Fastställd

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
99
Första tillfället
kl -
Studietimmar
800
Kurs-ID
307434
Pris
34124 kr