Sök Meny
Två glada tjejer

Enskild undervisning

Vi kan erbjuda enskild undervisning för personer med funktionsnedsättning. Utbudet av kurser är stort och finns inom de flesta ämnesområden. Våra pedagoger har ett salutogent fokus och lång erfarenhet från pedagogiskt arbete med personer med funktionsnedsättning.

I den enskilda undervisningen strävar vi efter att återskapa den goda lärmiljö som deltagarna möter i våra uppskattade studiecirklar.

Under 2012 har vi sett ett ökat intresse för enskild undervisning, bland annat från daglig verksamhet och särskilda boenden. Enskild undervisning kan äga rum på boenden, dagliga verksamheter eller andra verksamheter, eller i Folkuniversitetets lokaler på Norra Allégatan 6.

För personer med funktionsnedsättning som av olika skäl har behov av enskild undervisning erbjuder vi ett stort utbud av kurser inom följande ämnesområden:

  • Humaniora
  • Naturvetenskap
  • Ekonomi
  • Samhällsorientering
  • IT
  • Estetiska ämnen

Våra pedagoger har ett salutogent fokus och lång erfarenhet från pedagogiskt arbete med personer med funktionsnedsättning. I den enskilda undervisningen strävar vi efter att återskapa den goda lärmiljö som deltagarna möter i våra uppskattade studiecirklar. Deltagare i enskild undervisning får möjlighet att tillgodogöra sig nya kunskaper och färdigheter inom det ämnesområde som intresserar honom eller henne.

Prova på-paket: 5 850 kr

(5 tillfällen á 90 minuter)

Har du frågor?

Kontakta
031-10 65 23
emma.simonsson.vento@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

RGRM

Ronnie Gardiner Rhythm and Music Method.

RGRM

Hitta till oss