Sök Meny
Studio Monoton

Studio Monoton

Studio Monoton är ett modernt och kreativt studiokoncept som passar dig som är intresserad av ljudteknik och musik. Här får du utbildning, stöd och tillgång till en kreativ miljö för att skapa och spela in musik eller podcast.

Vill du bli upptäckt av ett skivbolag? Tyvärr, idag måste man göra allt själv. Om du vill lyckas inom musik måste du själv lära dig hela kedjan, från att musicera och komponera till att spela in och producera din egen musik. Du kan lära dig allt hos oss på Folkuniversitetet.

Digital produktion, film och podcast

Det finns inte mycket som är roligare och mer utvecklande än att spela in och producera musik digitalt. Helt plötsligt öppnas oändliga möjligheter att skapa musik som låter bra redan från början. I Studio Monoton undervisar vi på alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna ljud- och musikproducenter. Hos oss kan du också lära dig att producera film och podcast.

Instrumentalmusik och sång

Vi har kurser i akustisk gitarr, piano och sång. Undervisningen sker individuellt, men märker vi att fler musikanter ligger på ungefär samma nivå försöker vi bilda grupper. Det blir ofta roligare så.

Studiecirklar

Om du startar en studiecirkel hos oss får du kostnadsfri utbildning och tillgång till våra lokaler och utrustning. Kontakta oss för mer information! 

Har du frågor?

Kontakta
076-1690838
emrah.celik@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Utvecklas med dina vänner

Är ni ett gäng som träffas regelbundet för att diskutera, läsa böcker, dansa, handarbeta eller göra något annat roligt?

Starta en egen studiecirkel