Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Affärsspanska i Mexiko

Affärsspanska i Mexiko

Den här kursen vänder sig till dig som behöver spanska i ditt arbete.

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar gruppundervisning i allmän spanska med individuell undervisning med inriktning på affärsspanska. Målsättningen för gruppundervisningen i allmän spanska är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär. Målsättningen med affärsdelen av kursen är att förbättra språkkompetensen i typiska affärssituationer som till exempel möten, affärssamtal per telefon, förhandlingar, försäljning, presentationer etc. Du förbättrar affärsvokabulären och får också lära dig mer om de kulturella skillnader man kan stöta på när man gör affärer med Mexiko.

  • 20 grupplektioner + 10 individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 8 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Låg till avancerad nivå (A1 – C1, ej nybörjare)
  • Visst kursmaterial ingår, kursbok kan köpas eller lånas på skolan

Kursavgift

1 vecka: 5 600 kr
2 veckor: 10 600 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.30 - 13.30 + 14.30 - 16.30

Kursstart 2020

Valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 7/2, 20/3, 9-10/4, 1/5, 20/11, 25/12.

Om skolan

IH Riviera Maya grundades 2003 och ligger i ett vackert område i centrala Playa del Carmen, bara ett par kvarter från stranden och med restauranger, barer och affärer i närheten. Den består av två intilliggande byggnader. Den första är byggd i kolonialstil med kupoltak och takterrass. Här finns receptionen, två stora studentlägenheter och en fransk restaurang. Den andra byggnaden är ny och består av 10 rymliga klassrum med luftkonditionering, lärarrum, studierum, datarum, kontor och två studentlägenheter. Till skolan hör också en trädgård med exotiska växter och blommor där man kan slappna av efter lektionerna. Här finns också en liten bar.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. För att garantera en hög kvalitet och hålla sig uppdaterade med den senaste metodologin genomgår de regelbundet lärarträning. Målsättningen för undervisningen är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
60
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
10 st
Arr nr.
108558
Platser kvar
Ja
Pris
10 600 kr