Writing for IELTS, distanskurs 6v

En skrivkurs på distans för dig som vill ha individuell handledning för att förbättra din skriftliga kompetens i engelska.

Skrivkurs på distans
En kurs på distans för dig som vill få individuell handledning för att förbättra din skriftliga kompetens i engelska, med målet att göra ett IELTS-test.

Du arbetar i Folkuniversitetets virtuella klassrum som heter Moodle.

Kursen består av 5 skrivuppgifter som du arbetar med under 6 veckor från kursstart. Dessa uppgifter rättas och kommenteras av din lärare.

Dessutom får du övningar för att förbättra din grammatik, utöka ditt ordförråd och träna läsförståelsen.

Innehållet anpassas efter din nivå.

A2-C1 på Europarådets nivåskala.

Ansökningsinformation
Löpande kursstart! Du kan starta när som helst på året, dock tidigast en vecka efter din anmälan.

Kompletterande prisinfo
Kurslitteratur ingår ej i priset.

IN ENGLISH: Netwriting, an online writing course
This Netwriting course is designed for students who want to take the IELTS test. Please note you can start at the earliest one week after your registration.

The entire course will take place on Moodle, Folkuniversitetet’s virtual classroom on Internet. The course consists of 5 writing tasks for you to work with during 6 weeks from the start of the course. You will be given a range of tasks to choose from so that you can tailor-make your own course to suit your level and individual needs. You will send your completed tasks to your teacher who will give you detailed feedback and refer you to exercises for further practice where needed.

You should do the course at your own pace but it should be completed within 6 weeks of course start.

Other information
You need a computer and an internet connection, preferably broadband, as all the course material is on Internet and the supplementary exercises are done online.

Application information

Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10