Allmän + individuell engelska i Oxford

Den här kursen kombinerar allmän engelska med individuella lektioner för att på kort tid förbättra dina språkkunskaper!

Kursbeskrivning

Denna kurs kombinerar 20 lektioner gruppundervisning på kursen General English med 5 (AB25) eller 10 (AB30) individuella lektioner per vecka. De individuella lektionerna anpassas helt efter egna behov och önskemål.

På kursen General English förbättrar du din allmänna engelska. Fokus ligger på aktiv kommunikation och att få flyt i språket. Lektion 1 och 2 ägnas åt grammatik, lektion 3 och 4 åt färdigheter som läs- och hörförståelse, skrivövningar och ordförråd.

• Totalt 25 (AB25) eller 30 (AB30) lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 14 deltagare per grupp i General English
  • Minimum 2 veckor
  • Låg till avancerad nivå (A1 - C1)
  • Minimiålder 16 år
  • Kursmaterial ingår

AB25, 2 veckor 16 200 kr
AB30, 2 veckor 23 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Kurstider

Måndag till fredag 9.30-13.00 + enligt överenskommelse

2020: valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum: info kommer inom kort.

Skolan

The Oxford English Centre grundades 1979 och ligger i en vacker byggnad i närheten av universitetet. Förutom rymliga klassrum, inrymmer byggnaden ett multimediarum, ett datarum med tillgång till fritt Internet, bibliotek och en restaurang som serverar varm och kall mat till rimliga priser. Här finns också en vacker trädgård att studera eller bara slappna av i. På fritiden organiserar skolan olika sociala och kulturella aktiviteter som till exempel besök på Oxford University, teaterbesök och biljardkvällar samt helgutflykter till London eller Stratford.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har lång erfarenhet av att undervisa i engelska som främmande språk. Alla kursdeltagare ges individuell uppmärksamhet. Undervisningen tar upp alla aspekter i språket, grammatik, ordförråd, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Tonvikten ligger på effektiv kommunikation och att få säkerhet och flyt i språket.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor