Cambridge Exam Preparation i Galway

Den här kursen förbereder dig för den internationellt godkända Cambridge-examen.

Kursbeskrivning

Du går igenom alla moment som behövs för examen genom muntliga och skriftliga övningar, läs- och hörförståelse. Examen finns på 3 nivåer; First Certificate (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) och Proficiency (CPE). Du väljer att studera 6 (EP30) eller 12 (EP20) veckor. Kursdeltagarna får individuell vägledning och support genom hela kursen. 12-veckorskursen omfattar 20 lektioner per vecka och förbereder för FCE eller CAE (EP20), 6-veckorskursen omfattar 30 lektioner per vecka och förbereder för FCE, CAE eller CPE (EP30).

• Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp (max 14 på sommaren)
  • Minimum nivå B2 för FCE
  • Minimum nivå C1 för CAE
  • Kursmaterial ingår
  • Nivåtest görs i förväg.

Vill du gå en extra intensiv kurs under sommaren? Då kan du välja en 4-veckorskurs (EP40) som förbereder dig för FCE eller CAE. Lektioner hålls måndag till fredag 9.00 – 17.00 + en hel lördag. Kursen startar den 30/7 och du måste ligga på nivå B2 för FCE och C1 för CAE. Kursen är utformad för att utveckla och finslipa redan befintliga kunskaper snarare än att höja den allmänna språknivån.

4 veckor: 17 500 kr
6 veckor: 20 400 kr
12 veckor: 28 400 kr

Tillkommer examensavgift ca 195 €.

Lektionstider

EP20: måndag till fredag 9.00 - 12.30
EP30: måndag till fredag 9.00 - 15.00
EP40: måndag till fredag 9.00 - 17.00 + en lördag

Skolan

Galway Cultural Institute (GCI) grundades 1989 och ligger i en modern byggnad med havsutsikt och med stranden på bekvämt avstånd. Det har 25 rymliga klassrum, ett uppehållsrum med plats för 120 studenter, en cafeteria, stor reception, föreläsningssal, bibliotek, datarum samt en trädgård där det ibland ordnas grillkvällar eller där man bara kan slappna av mellan lektioner. I hela byggnaden finns tillgång till gratis trådlöst Internet. Skolan kan även hjälpa till att boka olika tillvalsaktiviteter, till exempel golf, falkjakt, ridning, windsurfing, segling, kajak eller fiske.

Undervisning

Skolans metodologi bygger på en blandning av nyskapande och traditionella inlärningstekniker för att passa alla sorters studenter. De välutbildade lärarna är engagerade och skapar en dynamik i klassrummet som garanterat skapar snabba resultat i språkträningen. Fokus ligger på kommunikation och att skapa flyt i språket genom olika uppgifter, så att du kan kommunicera effektivt i vardagen.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor