Digitala klyftor i den äldre befolkningen

Gratis föreläsning på ett aktuellt tema, öppet för alla.

Trots att fler äldre personer är digitala finns fortfarande ett digitalt utanförskap bland den äldsta befolkningen. Hur ser den digitala användningen ut i åldersgruppen 65+? Vad bör vi göra för att inkludera fler?

Föreläsare: Annika Bergström, professor, JMG – institutionen för journalistik, medier och kommunikation, Göteborgs universitet

Lokal: Kulturhuset i Alingsås, stora scenen

Föreläsningen är gratis och öppna för alla och arrangeras med stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Du behöver inte anmäla dig till denna föreläsning, utan det är bara komma. Dock begränsat antal platser, så kom gärna i god tid.

Föreläsningen är en del av Alingsås Senioruniversitet - en ideell och politiskt obunden förening som vill förmedla kunskaper och kontakter för en givande samvaro bland pensionärer.

Du kan bli medlem i Alingsås senioruniversitet om du uppbär pension och har fyllt 55 år.

Folkuniversitetet Alingsås, 0322 - 63 66 00
info.alingsas@folkuniversitetet.se

Kristineholmsvägen 12, 44139 ALINGSÅS
28 nov 2019
Slutdatum
28 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
65 dagar
To 10:30 - 12:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Bra att veta

Här hittar du praktisk information om lokalerna där vi har våra kurser och annat bra att veta.

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.