Superintensiv kurs tyska i Wien

Plats Utomlands

Den här kursen kombinerar gruppundervisning i allmän tyska med individuella lektioner.

Kursbeskrivning

Ett effektivt sätt att på kort tid förbättra dina språkkunskaper! Den här kursen i allmän tyska innehåller 20 lektioner per vecka där du förbättrar din kommunikationsförmåga, plus 10 lektioner individuell undervisning per vecka, där läraren lägger upp undervisningen utifrån dina specifika behov och önskemål. 5 kulturlektioner 2-3 dagar per vecka i form av stadsvandringar, föredrag, filmvisning mm tillkommer.

• 30 lektioner + 5 kulturlektioner/ vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp samt individuell undervisning
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Minimiålder 16 år
  • Kursböcker kan lånas under kursen eller köpas till 50% rabatterat pris på skolans kontor. ActiLinguas ordbok ingår.

1 vecka: 8 200 kr
2 veckor: 14 800 kr
4 veckor: 27 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

2020: Om du har förkunskaper i tyska kan du starta valfri måndag. Nybörjare startar följande datum: 7/1, 3/2, 2/3, 30/3, 4/5, 2/6, 6/7, 3/8, 31/8, 28/9, 2/11, 30/11.

Ingen undervisning följande datum: 6/1, 13/4, 1/5, 21/5, 1/6, 11/6, 15/8, 26/10, 8/12, 24-25/12.

Skolan

ActiLingua Academy grundades 1988 och har internationellt ett mycket gott anseende. Skolan ligger centralt i Wiens ambassadområde, mitt emot Schloss Belvedere, ca 10 minuter med lokaltrafiken från centrum. Skolan, som har 6 ljusa och smakfullt inredda klassrum, är helt nyrenoverad och ligger på första våningen i en vacker byggnad i Jugendstil. Den är även utrustad med ett multimedia-bibliotek med 17 studieplatser med datorer och gratis Internet samt ett uppehållsrum för studenterna med kaffe, dricka och snacks. Det är gratis Wifi i hela byggnaden och man kan låna tidningar, tidskrifter, DVD och CD. Skolan är godkänd av ÖSD Examination Center och medlem i IALC och Campus Austria.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och kvalificerade att undervisa i tyska som främmande språk och genomgår regelbundet vidareutbildning för att säkerställa högsta möjliga kvalitet i undervisningen. Skolan är modernt utrustad och lärarna använder sig av kommunikativa undervisningsmetoder med praktiskt inriktade lektioner.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se