Tyska på distans från Berlin

Plats Distans

Nu erbjuder skolan i Berlin även distanskurser. Allt du behöver är en dator med kamera och mikrofon, läsplatta eller mobiltelefon.

Kursbeskrivning

Lektionerna ges genom mötesplattformen Zoom som man enkelt laddar ner gratis, och studiematerialet är tillgängligt digitalt. Individuella lektioner.

• Varje lektion är 45 minuter
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 18 år

20 lektioner, 1 vecka: 14 800 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse

2022: Enligt överenskommelse

Ingen undervisning följande datum: 8/3, 15/4, 18/4, 26/5, 6/6, 3/10,

2023: Enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 8/3, 7/4, 9/4, 1/5, 18/5, 29/5, 3/10

Skolan

GLS, German Language School är en grön oas mitt i Berlin. Skolan har ett eget stort campus mitt i Berlin, i det trendiga området Prenzlauer Berg. Campuset består av skolan med 40 klassrum, GLS hotell med 50 studiolägenheter, sällskapsrum, café och restaurang, cykeluthyrning och trädgård. Hela området är utrustat med Wifi. Har du ingen egen dator kan du använda de som finns i skolans datorsal. Förutom språkundervisningen erbjuds varje vecka ett gediget fritidsprogram med minst tre aktiviteter per vecka (på sommaren 5), en heldagsutflykt varje helg och en längre utflykt utanför Berlin (t ex Hamburg, Dresden eller Leipzig) varannan helg. Varje år lär sig mer än 1800 deltagare från 60 länder tyska på GLS! Skolan grundades 1983 och är medlem i EAQALS European Association for Quality Language Services och IALC International Association of Language Centres. GLS är även officiellt testcenter för ZD Zertifikat Deutsch.

Undervisning

Alla kurser bygger på de fyra färdigheterna höra, läsa, tala och skriva. Genom fria diskussioner, rollspel och konversation utvecklas din muntliga uttrycksförmåga, ordförrådet och meningsbyggnaden. Grammatiken studeras inte isolerat, utan vävs in i informativa och intressanta texter kring kultur, politik och historia. Teman som relationer, fritid, arbete, Berlins historia och kulturell identitet behandlas. Varje kursvecka erbjuds även ett seminarium, tre halvdagsaktiviteter samt en heldagsutflykt under helgen.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se