Individuell undervisning 20 timmar, italienska

Plats Göteborg

Om du vill förbättra din italienska snabbt och effektivt kan individuell undervisning vara ett alternativ. Folkuniversitetet i Göteborg erbjuder skräddarsydda lektioner i italienska.

Boka nu

Fördel med individuell undervisning

Läraren utgår helt från din nivå och dina önskemål. Undervisningen blir mer effektiv när läraren kan helt koncentrera sig på dig och din inlärning. Studiesättet är även perfekt för dig som har svårt att ha lektion samma tid varje vecka och/eller som önskar ett intensivare tempo. Passar också dig som vill ha en mer affärs- eller arbetslivsinriktad vokabulär.

Upplägg

Du börjar med att göra vårt språktest online (ifall du inte är nybörjare) för att vi ska kunna fastställa din nuvarande språknivå. Detta kommer ligga till grund för hur vi skräddarsyr undervisningen för just dig. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter ditt behov.

Lärare

Våra lärare har goda teoretiska, yrkesverksamma samt pedagogiska kunskaper och de erbjuds kontinuerlig fortbildning.

På plats eller online

Våra undervisningslokaler ligger centralt i Göteborg på Norra Allégatan 6, men läraren kan också komma till din arbetsplats. Vi anordnar även lektioner på distans via Zoom eller Teams om du skulle föredra det.

Anmälan

Vi startar individuella utbildningar löpande under hela året (fr.o.m. 8/1/2024) och om du är intresserad av individuell undervisning i italienska klickar du på boka-knappen samt fyller i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig vidare sedan. 

Pris

Priset 19 750 kr är inklusive moms för 20 studietimmar (1 studietimma = 45 minuter)

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Göteborg

info.gbg@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
1
Första tillfället
kl -
Plats
Norra Allégatan 6, 41301 GÖTEBORG
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
306967
Pris
19750 kr