Kom igång med italienska Distans Live

Plats Distans

Kursen går på distans med livesända online lektioner där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu
Målgrupp
Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite italienska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på italienska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt

Om kursen
Läraren kommer att prata på italienska med dig från första stunden. Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel italienska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i italienska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till italienska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
22 aug 2022 - 31 aug 2022
Må 17:30 - 19:00
On 17:30 - 19:00
Tillfällen
4
Studietimmar
8
Kurs-ID
1141324
Pris
975 kr