Italienska konversation B1 Distans Live

Plats Västerås

Det här en konversationskurs på B1 nivå där du får öva på att tala mer korrekt Italienska och utveckla dina språkkunskaper genom livesända lektioner. Du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater via Teams.

Boka kursen nu
Vill du bli bättre på att tala italienska? Det här är en kurs för dig som befinner dig på B1 nivå.

Förkunskaper

Kursen passar dig som befinner dig på nivå B1 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskaper i italienska språket som inte använts så flitigt. Du bör känna igen dig i följande beskrivning, jag kan förstå italienska fraser och vanliga ord som rör personliga förhållande och vardagliga situtationer och du kan kommunicera i enkla sammanhang.

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt italienska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt arbetar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt italienska.

Kursupplägg

Fokus ligger på att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner om vardagliga händelser. Du får arbeta med att göra ditt tal säkert, flytande och naturligt.

Kursupplägg

Första lektionstillfället är 45 minuter medans lektionstillfälle 2-5 är 2 x 45 minuter och det sista tillfället är 45 minuter.

Kurslitteratur

Information om eventuella kurslitteratur ges i samband med första kurstillfället. Kursmaterial ingår ej i kursavgiften.

Kursledare

Maurizio Grosso
Din lärare har språket som modersmål och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning på distans. Maurizio bor i Italien och undervisar via teams i flera av våra kurser inom Folkuniversitetet Västerås.

Kursledare

Maurizio Grosso

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
19 okt 2022
On 16:00 - 16:45
Tillfällen
6
Studietimmar
10
Kurs-ID
1138416
Pris
950 kr