Italienska konversation B1

Plats Trollhättan

Håll din italienska vid liv med hjälp av en konversationskurs. Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda språket otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Dina kunskaper bör motsvara nivån B1 enligt Europarådets nivåskala. Om du är osäker på din nivå rekommenderar vi att du läser igenom informationen om språknivåerna. Det finns också möjlighet att göra ett språktest.

Osäker på din nivå?

Här finner du information om den Europeiska nivåskalan

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna på nivå B1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå B1 förstår du huvuddragen i komplexa texter på språket och samtalar nästan obehindrat om olika ämnen.

Kursinnehåll och upplägg

På våra konversationskurser får du arbeta med rollspel, dialoger och diskussioner. De andra deltagarna är en viktig resurs i dina språkstudier. Språk är ett medel för kommunikation! Det är därför viktigt att ha tillfälle att kommunicera med andra. Du utökar ditt ordförråd och får också hjälp med besvärliga grammatikavsnitt

Lärare

Läraren har i goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning. Många gånger har den språket som modersmål eller har bott en längre tid i ett land där språket talas.

Litteratur och material.

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer. Kursbok anges på kallelsen.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
28 feb 2022
Må 19:15 - 20:45
Tillfällen
8
Plats
Garvaregatan 15, 46130 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1114541
Pris
1725 kr