Italienska konversation A2

Plats Trollhättan

Håll din italienska vid liv med hjälp av en konversationskurs. Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda språket otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Boka kursen nu

Vill du bli bättre på att tala italienska? Det här är en kurs för dig som befinner dig på A2 nivå och eftersträvar att nå nivå B1.

Förkunskaper

Kursen passar dig som befinner dig på nivå A2 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskaper i italienska språket som inte använts så flitigt. Du bör känna igen dig i följande beskrivning, jag kan förstå italienska fraser och vanliga ord som rör personliga förhållande och vardagliga situtationer och du kan kommunicera i enkla sammanhang.

Osäker på din nivå?

Här finner du information om den Europeiska nivåskalan

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt italienska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll och upplägg

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt arbetar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt italienska.

Lärare

Läraren har i goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning. Många gånger har den språket som modersmål eller har bott en längre tid i ett land där språket talas.

Litteratur och material.

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer. Kursbok anges på kallelsen.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
29 sep 2022
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
8
Plats
Garvaregatan 15, 46131 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1114541
Pris
1725 kr