Italienska C1 konversation

Plats Stockholm

Språkkunskaper är färskvara. Gå en konversationskurs på Folkuniversitetet för att behålla och utveckla din kunskaper i italienska!

Boka kursen nu

Förkunskaper
Dina kunskaper bör motsvara C1 enligt Europarådets nivåskala. Gör gärna vårt språktest i italienska som ger en mer precis bedömning av dina förkunskaper. Du hittar det på vår hemsida.

Innehåll

Under konversationskursen kommer vi läsa och diskutera en roman som vi valt tillsammans. Som underlag för våra diskussioner använder vi oss även av artiklar från tidningar och internet samt en film som vi väljer i samråd med gruppen.

Kursupplägg
Undervisningen sker helt på italienska. Vi arbetar bland annat med dialoger två och två eller konverserar i grupp. Kursen är deltagarcentrerad, vilket innebär att kursen anpassas efter deltagarna, deras behov, intressen och allmänna bakgrund för att utbildningen ska upplevas som meningsfull.

Material
Eventuell litteratur ingår inte i kursavgiften. Information om kurslitteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Hemuppgifter
Hemuppgifter ingår.

Lärare

Din lärare har italienska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kursledare

Silvia Bergonzi-Johansson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
08 sep 2022 - 24 nov 2022
To 18:15 - 19:45
Tillfällen
12
Plats
Hagagatan 1, 11348 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1140487
Pris
2900 kr