Italienska konversation B1

Plats Stockholm

Gå Folkuniversitetets konversationskurs i italienska - intensiv under två veckor! Få ut mer av din resa till Italien eller i umgänget med italiensktalande vänner.

Boka kursen nu

INTENSIVKURS - TVÅ VECKOR

Målgrupp
En kurs i italienska för dig som har kunskaper motsvarande nivå B1 enligt Europarådets nivåskala. För att få en grupp med deltagare som ligger på samma kunskapsnivå rekommenderar vi alla deltagare som vill ta en kurs på denna nivå att göra vårt nivåinplaceringstest. Språktestet hittar du på vår hemsida.

Mål
Du får lära dig att klart uttrycka idéer och åsikter inom flera ämnesområden på ett mer spontant sätt. Du lär dig kommunicera utan missförstånd.

Undervisningsform/kursupplägg
Undervisningen pågår kvällstid under två veckor, måndag-onsdag. Kursen är intensiv och studietakten hög. Totalt 18 studietimmar. Undervisningen sker helt på italienska. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du också avsätta tid för hemuppgifter. Högst 10 deltagare.

Lärare

Din lärare har italienska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Kursledare

Elena Martelli Ållebrand

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
13 jun 2022 - 22 jun 2022
Må 16:45 - 19:00
Ti 16:45 - 19:00
On 16:45 - 19:00
Tillfällen
6
Studietimmar
18
Kurs-ID
1135437
Pris
2200 kr