Fri konversation på italienska

Plats Örebro

Samtalen på kursen sker mellan deltagarna och kursledaren genom fria ämnes-och idéassociationer samt reflektioner inom den kulturella sfären. Detta med fokus på italiensk kultur, språk, seder och konst.

Boka kursen nu

Anpassning av undervisningen med anledning av Corona

Utgångspunkten är att den här kursen ges som vanligt på plats i klassrum. Beroende på hur rekommendationerna ser ut vid kursstart, kan den dock eventuellt komma att ges på distans istället. Kursen kommer i så fall att ha samma upplägg som om den hade getts i klassrum, med lektioner på samma dag och tid, men i stället för att ses fysiskt träffas ni i ett digitalt klassrum.

Om du inte vill delta i kursen om den ges på distans, skriv "Ej distans" i meddelandefältet när du bokar kursen. Om du på motsvarande sätt inte vill delta i kursen om den ges i klassrum, t.ex. om du tillhör en riskgrupp för Covid-19, skriv "Ej klassrum" i meddelandefältet när du bokar kursen.


Kursupplägg

Vi hämtar inspiration från artiklar, nyheter, litterära och musikaliska texter.

Målgrupp

Kursen passar dig som har grunder i italienska och vill utveckla samt öva i det italienska språket genom åsiktsuttryckande och samtidigt gå igenom några aspekter av italiensk kultur.

Kursen passar även dig som vill ha stimulerande och intressanta konversationer på "Dantes språk" på ett mer spontant sätt än konventionella kurser.

Kursledare

Antonio Guarino

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet

info.orebro@folkuniversitetet.se

Tid
07 sep 2020 - 19 okt 2020
Må 17:15 - 18:45
Tillfällen
7
Plats
Drottninggatan 38, 70223 Örebro
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1075623
Pris
950 kr