Italienska konversation A2

Plats Göteborg

Håll din italienska vid liv. Bygg upp ditt ordförråd samtidigt som du tränar din förmåga att använda språket otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal.

Boka kursen nu
För dig som främst vill satsa på att förbättra det muntliga språket. För att kunna gå den här kursen borde du minst ha uppnått A2-nivå.

Under kursen får du möjlighet att prata kring nyheter, populärkultur, samhälle, politik, konst och kultur – du som deltagare är med och väljer samtalsämne.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • samtala fritt och ledigt
  • förklara dina ståndpunkter
  • argumentera i problemsituationer

Kursupplägg

Fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Lärare

Din lärare har italienska som modersmål eller har bott en längre tid i ett italiensktalande land. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursledare

Paola D`Aniello

Under mina lektioner kommer vi att ha mycket fokus på levande språk och kultur, vi kommer kommunicera på italienska direkt.

Jag kommer ursprungligen från Napoli men jag har bott 10 år i Sverige. Jag älskar att laga mat och att ta promenader i skogen eller vid havet. Jag har arbetat som lärare i italienska sedan 2006, båda i Italien och Sverige. 

Målet på mina lektioner är att du ska lyckas prata italienska under första lektionen. Nu hoppas jag få träffa dig snart i klassrummet! Ciao!

fbt

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
07 jun 2022 - 05 jul 2022
Ti 17:30 - 19:00
Tillfällen
5
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1137699
Pris
1050 kr