Italienska B1 del 4

Plats Linköping

Det här är den fjärde delen i italienska på nivå B1.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst italienska B1 del 3 eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper. Du kan redan förstå fraser som rör personliga förhållanden, föra korta samtal och på ett enkelt sätt beskriva dig själv, din familj och ditt arbete.

Mål

Målet för nivå B1* är att du oförberedd ska kunna delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara dina åsikter.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • förstå tydligt standardspråk
  • kommunicera i situationer som kan uppstå vid en resa
  • samtala om familj och arbete
  • berätta om både dåtid och framtid
  • ge skäl och förklaringar till dina åsikter

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du utvecklar också förmågan att läsa och skriva. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har italienska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Vilken nivå ska jag välja?

Kursledare

Ornella Laviano

Ornella är född i södra Italien och flyttade till Sverige 2012. Hon har undervisat i italienska på Folkuniversitetet sedan 2015.

Språk är mitt utbildningsområde och jag tycker om att läsa, skriva, prata, resa och undervisa, träffa nya människor och olika kulturer och jag älskar fotboll. Under mina lektioner brukar jag fokusera på konversation och varierar mellan läroboken och andra typer av studiematerial.

Bild saknas.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
06 sep 2021 - 22 nov 2021
Må 17:15 - 18:45
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1099704
Pris
1700 kr