Italienska B1 del 2, Västerås

Plats Västerås

Det här är den andra delen på B1 nivå. Du fortsätter att utveckla din förmåga att på italienska berätta om saker i din vardag och kommunicera med andra. Denna kurs sker i liten grupp 3-5 deltagare.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst italienska A2 nivå i sin helhet och del 1 på B1 nivå eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper. Du kan redan berätta kortfattat om dig själv och kommunicera med någon som talar.

Mål

Målet för nivå B1 är att du ska kunna förstå fraser som rör personliga förhållanden och på enkelt sätt beskriva dig själv och din omgivning. Du blir också säkrare när du samtalar på italienska.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
förstå ord och fraser som rör dina personliga förhållanden
grammatik
samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv
läsa och skriva enklare texter och meddelande
kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisning sker huvudsakligen på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjlighetar att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Anpassning av undervisningen med anledning av Corona
Den här kursen kan eventuell komma att starta via distans/online beroende på myndigheternas rekommendationer. Om det är möjligt med fysiska lektioner så har vi små grupper i stora klassrum och följer de rekommendation som Folkhälsomyndigheten har vid tidpunkten för kursen. Startar kursen via distans så kommer kursen att övergå till fysiska lektioner så fort det är möjligt igen och ni får då besked av er kursledare

Kursledare

Renée Ståhle

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
01 feb 2022 - 05 apr 2022
Ti 09:00 - 10:30
Tillfällen
10
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1116778
Pris
2025 kr