Italienska B1 del 1, Distans

Plats Distans

Detta är en heldistansutbildning i italienska på nivå B1 med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Boka kursen nu
Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå B1 och är den första delen av två.
Kursen genomförs som:
Enskild undervisning - du som deltagare har enbart kontakt med kursledaren
Via e-post
Teams-lektion 2 x 20 min

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförrådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får du som deltagaren en uppgift med text, gloslista och övningar att lösa och ev. ljudfil att lyssna på. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress, hörlurar med mikrofon. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade word-dokument och skickar den sedan åter till läraren.
Det finns också möjlighet att beställa till ytterligare Teams-lektioner om du önskar.

Bra att veta om kursen

Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Kursledaren

Maurizio är ursprungligen från Syd Italien och har bott i Toscana, Ligurien, Lombardien och Piemonte. Hans intressen är kultur, musik, matlagning och fotograferingen. Att undervisa italienska betyder mycket för honom för att lära känna nyfikna personer och skapa möjligheter för att kommunicera.

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelning på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Distanskurserna har 4 startar per år, vecka 4, vecka 10, vecka 36 och vecka 44. Start vid annat tillfällen enligt överenskommelse med Folkuniversitetet.

Maurizio Grosso

Kontakta Katarina Andersson