Finska lätt konversation A2

Plats Trollhättan

Vill du bli bättre på att tala finska? I denna kurs får du öva på att samtala med bättre flyt och självförtroende, samtidigt som du bygger upp ett större ordförråd i finska språket.

Boka nu

Kursen passar dig som befinner dig på nivå A2 enligt Europarådets nivåskala och och vill utveckla ditt talande språk i finska.

Förkunskaper

Kursen passar dig som befinner dig på nivå A2 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskaper i finska språket som inte använts så flitigt. Du bör känna igen dig i följande beskrivning, jag kan förstå finska fraser och vanliga ord som rör personliga förhållande och vardagliga situationer och du kan kommunicera i enkla sammanhang.

Osäker på din nivå?

Här finner du information om den Europeiska nivåskalan

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt finska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll och upplägg

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt arbetar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt finska.

Lärare

Läraren har i goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning. Många gånger har den språket som modersmål eller har bott en längre tid i ett land där språket talas.

Litteratur och material

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer. Kursbok anges på kallelsen.

Kursledare

Pirkko Liisa Koskela

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Kursperiod
19 sep 2024 - 19 sep 2024
Torsdag
Antal tillfällen
6
Första tillfället
tor 19 sep 2024 kl 18:00-19:30
Studietimmar
12
Kurs-ID
306671
Pris
1375 kr