Italienska A1 del 3

Plats Västerås

En kurs för dig som vill fortsätta att utveckla dina italienska kunskaper. Det här är tredje delen av italienska kursen på nivå A1.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här en kurs för dig som har läst italienska A1 del 2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande italienskakunskaper.

Mål

Efter kursen har du nått kunskaperna i italienska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
Italienska vanliga ord och enkla fraser
ställa enkla frågor och förstå enkla svar
grundläggande grammatik
tala och skriva på italienska om enkla ämnen
kultur och samhällsliv där språket talas.

Kursupplägg

Undervisning sker huvudsakligen på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Mer information om kurslitteratur ges i samband med första kurstillfället.

Kursledare

Renee Ståhle

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
12 sep 2022
Må 16:45 - 18:15
Tillfällen
10
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1138422
Pris
1525 kr