Italienska A1 del 2, Västerås

Plats Västerås

En kurs för dig som vill fortsätta att utveckla dina italienska kunskaper. Det är är andra delen av italienska kursen på nivå A1.

Kursen är fulltecknad!

Förkunskaper

Det här en kurs för dig som har läst italienska A1 del 1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande italienskakunskaper.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i italienska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
vanliga ord och enkla fraser
ställa enkla frågor och förstå enkla svar
grundläggande grammatik
tala och skriva på italienska om enkla ämnen
kultur och samhällsliv där språket talas.

Kursupplägg

Undervisning sker huvudsakligen på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Mer information om kurslitteratur ges i samband med första kurstillfället.

Anpassning av undervisningen med anledning av Corona
Den här kursen kan eventuell komma att starta via distans/online beroende på myndigheternas rekommendationer. Om det är möjligt med fysiska lektioner så har vi små grupper i stora klassrum och följer de rekommendation som Folkhälsomyndigheten har vid tidpunkten för kursen. Startar kursen via distans så kommer kursen att övergå till fysiska lektioner så fort det är möjligt igen och ni får då besked av er kursledare.

Kursledare

Renée Ståhle

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
31 jan 2022 - 04 apr 2022
Må 16:45 - 18:15
Tillfällen
10
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1116774
Pris
1525 kr