Italienska A1 del 2 - Distans Live

Plats Distans

Det här är den andra kursen i italienska på nybörjarnivå. Du lär dig att klara fler enkla vardagssituationer som att berätta om dig själv, ställa enkla frågor och förstå enkla svar. Kursen ges helt på distans via Zoom.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som läst italienska A1 del 1 eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper.

Mål

Målet för nivå A1* är att du ska kunna förstå och använda enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
  • vanliga ord och enkla fraser
  • berätta om dig själv
  • ställa enkla frågor och förstå enkla svar
  • grundläggande grammatik
  • tala och skriva om enkla ämnen
  • kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Kursen äger rum helt och hållet på distans. Ni träffas i ett digitalt klassrum via Zoom en gång i veckan under tolv veckor. Du behöver inte själv ha ett Zoom-konto, utan du får en länk från läraren och kan enkelt ansluta via den.

Undervisningen sker huvudsakligen på italienska, med stöd av engelska och svenska, och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har italienska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Kursledare

Annalisa Bucceri

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Uppsala

info.uppsala@folkuniversitetet.se

Tid
13 sep 2022 - 13 dec 2022
Ti 18:45 - 20:15
Tillfällen
12
Studietimmar
24
Kurs-ID
1139653
Pris
2300 kr