Superintensiv franska i Paris

Plats Utomlands

Kurs för dig som vill förbättra dina kunskaper i franska på kort tid. Du får en fördjupning med ett extra individanpassat programblock.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar lektionerna i standardkursen med 10 extra grupplektioner per vecka. Standardkursen fokuserar huvudsakligen på muntlig kommunikation. Kursdeltagarna förväntas därför att vara aktiva på lektionerna. Målet är att kommunicera bättre och med större självförtroende i vardagliga situationer. Du får även fördjupa dina kunskaper i skrift, läsförståelse, hörförståelse och grammatik, samt utöka ditt ordförråd och förbättra ditt uttal. De 10 extra lektionerna består av 5 olika moduler med olika teman, som du själv väljer efter behov och önskemål. De kan till exempel bestå av olika språkförstärkande lektioner, examensförberedande lektioner, affärsfranska eller fördjupning i fransk kultur. Modulerna väljs på plats och sätts ihop till ett individanpassat program.

  • 30 lektioner per vecka, varav 10 lektioner är 5 valbara specialmoduler med olika teman
  • Varje lektion är 45 minuter, 1 modul = 1,5 timmar
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Minimum nivå A2
  • Kursmaterial tillkommer (ca 35 - 48 €)
  • Minimiålder 17 år

Kursavgift

1 vecka: 6 700 kr
2 veckor: 11 900 kr
4 veckor: 21 500 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag 10.00 - 18.00 och tisdag till fredag 8:30 - 18.00*

*Tiderna för de extra lektionerna kan variera beroende på ämnesval.

Kursstart

2021: Valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 5/4, 13/5, 24/5, 14/7, 1/11, 11/11, 20/12 2021 - 1/1 2022.

Skolan

France Langue Victor Hugo ligger i västra Paris och är belägen i en vacker byggnad med privat trädgård. Den består av 6 klassrum, uppehållsrum för studenterna med automat för försäljning av snacks och drycker och fritt wifi och ett studierum med datorer.

Undervisning

Undervisningens syfte är att förbättra studenternas förmåga att praktisera franska i kommunikativa situationer. Man använder sig därför av interaktiva utlärningsmetoder och tar hjälp av autentiskt kursmaterial för att få en bättre förståelse för dagen franska samhälle. Kursprogrammen är strukturerade, men tillräckligt flexibla för att anpassas till individens behov. Fokus ligger främst på tal och hörförståelse, men också skriftlig kommunikation. Man använder sig gärna av rollspel och andra aktiviteter i undervisningen. Grammatik och uttalsövningar ingår också.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
102536
Pris
6700 kr