Individuell undervisning, engelska i Kapstaden

Kurs för dig som vill kunna påverka kursinnehållet maximalt utifrån dina egna behov

/

Kursbeskrivning 

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din engelska oavsett nivå eller inriktning. Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. 

  • 20 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 50 minuter 
  • Minimum 1 vecka 
  • Alla nivåer (A1 – C1) 
  • Kursmaterial ingår inte, men kan lånas på skolan 

Du kan också välja att kombinera individuell undervisning med gruppundervisning som i kursen 'General English Plus'. 

Kursavgift 

Kontakta oss för prisuppgift: info@is.se och skicka sedan in din anmälan här

Lektionstider 

Enligt överenskommelse. 

Kursstart 

2024: valfri måndag enligt överenskommelse

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 21/3, 1/4, 1/5, 17/6, 9/8, 24/9, 16/12, 25-26/12.

Skolan 

Good Hope Studies består av två skolor, en i centrum av Kapstaden och en i de södra förorterna. Om du föredrar citypulsen väljer du skolan i centrum. Den ligger i hjärtat av ett shoppingcenter och med gångavstånd till många sevärdheter. Centrumskolan består av 9 klassrum med luftkonditionering, ett bibliotek med sydafrikansk litteratur, studierum med tillgång till datorer och wifi samt ett rekreationsområde och ett atrium. 

Skolan i förorten Newlands består av två byggnader, med sammanlagt 18 vackert inredda klassrum. Här finns också ett rekreationsområde med trädgård och pool, afrikanska böcker, självstudierum med datorer och tillgång till wifi samt fri tillgång till te och kaffe. Den här skolan väljer du om du vill komma bort från det livliga centrum. 

Det är här de flesta värdfamiljerna bor men det är ändå lätt att nå centrum med tunnelbanan. Båda skolorna ligger i säkra och lugna områden. Skolan ordnar även fritidsaktiviteter vissa kvällar i veckorna samt halv- och heldagsutflykter på helgerna. 

Undervisning 

Kursdeltagarna kan förvänta sig en effektiv och modern undervisning. Lektionerna utformas runt deltagarnas behov och intressen och tar upp de fyra språkområdena läs- och hörförståelse, tal och skriftspråk. Fokus ligger på kommunikation och situationer i verkliga livet. Man använder åtminstone två textböcker på varje nivå, men lärarna använder sig också av eget material som ger dem möjlighet att få med sydafrikansk kultur och historia i undervisningen. 

Har du frågor? 

Kontakta Internationella Skolorna 

info@is.se 

Kurstarter och priser