Allmän + individuell engelska i Brighton

Kursen kombinerar gruppundervisning i allmän engelska med individuella lektioner utformade enligt dina specifika behov.

/

Kursbeskrivning 

Gruppundervisningen 20 lektioner per vecka fokuserar på att utveckla tal, hörförståelse, läsförståelse och skrift, och man tar upp nödvändig grammatik, bygger upp ordförråd, tränar uttal och får lära sig idiom och vardagligt språk. De individuella lektionerna utformas efter en behovsanalys. Du kan till exempel välja att fördjupa dina kunskaper i konversation, uttal eller skrift. Du kanske behöver hjälp inför en examen som till exempel Cambridge eller IELTS, eller ett speciellt ämne inom ditt yrkesområde. Du kan också få hjälp med en viktig presentation eller liknande. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna på just det du behöver för att förbättra din engelska.Välj 5 (GEO25) eller 10 (GEO30) individuella lektioner per vecka 

  • 25 eller 30 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Max 12 deltagare per grupp 
  • 1 eller 2 veckor 
  • Alla nivåer 
  • Minimiålder 16 år 
  • Kursmaterial ingår 

Kursavgift 

Se prisuppgift under respektive kurs nedan. Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor. 

Lektionstider 

Måndag till fredag 9.00 - 15.00 

Kursstart 

2024: valfri måndag från den 8/1 

Skolan är stängd 23/12 2024 - 5/1 2025, i övrigt hålls undervisning även på helgdagar. 

Skolan 

ELC, The English Language Centre, som ligger i Hove på gränsen till Brighton, grundades 1962 och tar emot deltagare från hela världen. Kursutbudet är stort och skolan har 30 klassrum, språklaboratorier, multimediarum, bokhandel etc. 

De yrkesinriktade kurserna håller till i en separat del av skolan. Efter lektionstid har du fri tillgång till skolans självstudierum och till wifi i hela byggnaden. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje dag, t.ex. sportevenemang, stadsvandringar och utflykter. Många aktiviteter är gratis. På helgerna ordnas dagsutflykter till t.ex. London, Bath, Stonehenge, Cambridge och Oxford. 

Undervisning 

Språkundervisningen bygger på modern pedagogik. Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Grammatik, ordförråd, uttal, idiom och talspråk vävs också in i undervisningen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå. 

Har du frågor? 

Kontakta Internationella Skolorna 

info@is.se 

Kurstarter och priser