Engelska A2 del 1, Distans

Plats Distans

Detta är en heldistanskurs i engelska med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Boka kursen nu

Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå A2* och är den första delen.

Kursen genomförs som enskild undervisning - du som deltagare har kontakt med kursledaren

  • Via e-post
  • Teams-lektion 2 x 20 min

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får du som deltagaren en uppgift med text, gloslista och övningar att lösa och ev. ljudfil att lyssna på. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress. Hörlurar med mikrofon. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade word-dokumentet och skickar den sedan åter till läraren.

Det finns också möjlighet att beställa till ytterligare Teams-lektioner om du önskar.

Bra att veta om kursen

Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Distanskurserna har 4 starter per år, vecka 4, vecka 10, vecka 36 och vecka 44. Start vid annat tillfälle enligt överenskommelse med Folkuniversitetet.

* Vilken nivå ska jag välja?

Kursledare

Sarah Anneteg

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
31 aug 2020
Kurs-ID
1074975
Pris
2670 kr