Dare to speak English B1, liten grupp

Plats Eskilstuna

Våga prata mer engelska! Känns det obehagligt och ovant att prata engelska trots att du har en del kunskaper? Steg för steg tränar vi engelsk konversation i en liten grupp. Ordförrådsövningar och viss grammatik ingår.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Du som har nivå A2+ på Europarådets nivåskala och siktar på att i förlängningen nå B1 del 2. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Kursinnehåll

  • att du får ett uppdaterat och aktuellt ordförråd
  • att lära dig undvika vanliga misstag på din nivå för att få ett mer korrekt språk
  • att öva din förmåga att deltaga i samtal och diskussioner
  • att arbeta i en skyddad och uppmuntrande miljö för att bygga upp din självförtroende

Gruppundervisning, max 8 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 5 veckor. Totalt 15 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete.

Litteratur/material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Läraren använder sig även av annat extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande. Vi meddelar innan kursstart vilket material som ska användas samt hur ni beställer detta

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser förutsatt att tillräckligt många deltagare anmäler sig. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. Vi vill dock reservera oss för att vi i enstaka fall kan bli tvungna att göra ändringar.

Kursintyg

Vid begäran utfärdar vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Bernadette Sugrue

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
30 sep 2020 - 01 apr 2020
On 18:00 - 20:15
Tillfällen
5
Plats
Tullgatan 8, 63220
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
1048748
Pris
1300 kr