Arabiska - enskild undervisning

Plats Karlskrona

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän arabiska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.


Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i arabiska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Ndaa Hamza Kasi

Jag heter Ndaa Kasi och är bosatt i Sverige sedan 2004. Jag är en utbildad modersmålslärare i arabiska, samt SO. Att undervisa i språk är något jag tycker väldigt mycket om.

Att ge människor en grund på hur ett annorlunda språk används är bland det kreativaste jag vet. Jag är utbildad i Irak och fick även min lärarexamen där. Här i Sverige får jag möjligheten att undervisa i arabiska vilket jag tror kommer att vara underbart.

Ndaa Kasi

Har du frågor?

Kontakta Gunilla Olsson

gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Tid
14 jun 2021
Plats
Ronnebygatan 42, 37133 Karlskrona
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1073786
Pris
5500 kr