Arabiska nybörjare A1 del 1, Västerås

Plats Västerås

Det här är en nybörjarkurs i arabiska. Du lär dig klara enkla vardagssitutationer. Efter bara några lektioner kan du säga några enkla meningar på arabiska.

Boka kursen nu
Anpassning av undervisningen med anledning av Corona
Den här kursen kan eventuell komma att starta via distans/online beroende på myndigheternas rekommendationer. Om det är möjligt med fysiska lektioner så har vi små grupper i stora klassrum och följer de rekommendation som Folkhälsomyndigheten har vid tidpunkten för kursen. Startar kursen via distans så kommer kursen att övergå till fysiska lektioner så fort det är möjligt igen och ni får då besked av er kursledare

Det här är en kurs för dig som inte har läst arabiska tidigare
.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i arabiska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt

Kursinnehåll


  • grundläggande grammatik
  • tala och skriva på arabiska om enkla ämnen
  • kultur och samhällsliv där språket talas


Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på arabiska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Mer information om kurslitteraturen ges i samband med det första kurstillfället.

Kursledare

Din kursledare heter Roni Mouselm och är från Syrien. Han arbetar som arabiska modersmålslärare i Västerås stad och samtidigt som han är kursledare i arabiska hos Folkuniversitetet.

Kursledare

Roni Mouselm

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
08 mar 2021
Må 17:30 - 19:00
Tillfällen
10
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1086166
Pris
1525 kr