Arabiska nybörjare - A1 del 1

Plats Nyköping

Det här är en nybörjarkurs i arabiska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på arabiska.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig utan förkunskaper i arabiska eller dig som har gått A1 del 1 tidigare.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i arabiska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll


Du får bland annat lära dig:

  • att presentera dig
  • att ställa enkla frågor
  • att kunna säga och skriva enkla ord och fraser.

Undervisningen sker så långt som möjligt på arabiska. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 6 veckor. Totalt 12 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete mellan sammankomsterna. Gruppundervisning, max 10 deltagare.

Litteratur/Material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Läraren använder sig också av annat extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Kursledare

Noora Abbas Taher Al-Jazea

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
01 sep 2020 - 06 okt 2020
Ti 18:30 - 20:00
Tillfällen
6
Plats
Hospitalsgatan 11, 61132 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1048972
Pris
1150 kr