Arabiska nybörjare A1 del 1

Plats Karlskrona

Det här är en nybörjarkurs i arabiska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på arabiska.

Boka kursen nu
Förkunskaper Det här är en kurs för dig som inte har läst arabiska tidigare. Mål Målet för nivå A1* är att du ska kunna hälsa på arabiska samt förstå och bygga väldigt enkla meningar. Kursinnehåll På kursen får du lära dig: vardagsfraser presentera dig själv och andra ställa väldigt enkla frågor och förstå väldigt enkla svar introduktion till målspråkets kultur och samhällsliv Kursupplägg Undervisningens fokus ligger på muntlig kommunikation och läraren använder arabiska i hög utsträckning, även om du får grundläggande förklaringar på svenska. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena. Lärare Din lärare har arabiska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper. Kurslitteratur Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen. * Läs mer om kursnivåer

Kursledare

Ndaa Hamza Kasi

Jag heter Ndaa Kasi och är bosatt i Sverige sedan 2004. Jag är en utbildad modersmålslärare i arabiska, samt SO. Att undervisa i språk är något jag tycker väldigt mycket om.

Att ge människor en grund på hur ett annorlunda språk används är bland det kreativaste jag vet. Jag är utbildad i Irak och fick även min lärarexamen där. Här i Sverige får jag möjligheten att undervisa i arabiska vilket jag tror kommer att vara underbart.

Ndaa Kasi

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
13 okt 2022 - 01 dec 2022
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
8
Studietimmar
16
Kurs-ID
1136543
Pris
1395 kr