Arabiska A1 del 3

Plats Södertälje

Det här är en fortsättningskurs i arabiska för dig som har gått A1 del 2. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som har gått A1 del 2 i arabiska.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i arabiska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll


Du får bland annat lära dig:

  • att presentera dig
  • att ställa enkla frågor
  • att kunna säga och skriva enkla ord och fraser.

Undervisningen sker så långt som möjligt på arabiska. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 6 veckor. Totalt 18 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete. Gruppundervisning, max 12 deltagare.

Litteratur/Material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Läraren använder sig också av annat extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Kursintyg

Vid begäran utfärdar vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid minst 75 procents närvaro.

Kursledare

Sami Danha

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
23 sep 2020 - 28 okt 2020
On 18:00 - 20:15
Tillfällen
6
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
18
Kurs-ID
1075916
Pris
1700 kr