Sketchup Inredning ritning i 3D

Plats Stockholm

Nybörjarkurs för dig som är nyfiken på ritverktyget SketchUp. Du lär dig att göra ritningar i 2D och 3D. Skapa renderade bilder av dina ritningar och få drömmar och idéer att komma till liv.

Boka kursen nu

Du lär dig det roliga och användbara 3d verktyget SketchUp. Ett ritverktyg där du kan skapa livfulla ritningar till ditt projekt, både på arbetet och hemma. Du kan göra projektritningar i både 2d och 3d och skapa ljussättning och renderade bilder av dina ritningar och få drömmar och idéer att komma till liv.

Målgrupp

Du är van att arbeta i din dator och har god datavana. Du behöver ha en mus med scroll-hjul och höger och vänster klick. Kursen vänder sig till dig som har ett stort inredningsintresse och vill kunna levnadsgöra dina idéer.

Mål

Efter kursen, som är en introduktion i ritprogrammet SketchUp, har du de grundläggande kunskaper som behövs för att kunna bygga upp en 3d version av till exempel en bostad eller en butik.

Innehåll

Under två dagar arbetar vi med programmet SketchUp.Du får möjlighet att lära dig hantera ett 3D-program. Gemensamt går vi igenom de grundläggande verktygen i SketchUp. Utifrån 2D-ritningar skapar du ett rum i 3D och inreder detta. Moment som ingår:

  • Rita upp en rumslighet med Sketch Ups verktyg.
  • Skapa 3d vyer/scener och 2d ritningar som kan exporteras och användas i en presentation och dina personliga projekt
.

Kursupplägg

Gruppen består av max 10 deltagare.Gemensamma genomgångar och övningar där du får rita upp objekt i SketcUp.

Studiematerial

Kurskompendium ingår i kursavgiften. Du behöver ha en dator, en mus med scroll-hjul och höger och vänster klick. Vi arbetar med programmet SketchUp online (free).

Kursintyg

Om du har närvarat minst 75 % kan kursintyg utfärdas på begäran efter att kursen har avslutats.

Kursledare

Sofia Andrén

Kursledare

Sofia Andrén

Sofia Andrén är Visual Merchandiser, konceptdesigner, inredare och stylist och har arbetat med att designa och utveckla butiksmiljöer och bostäder under många år.

Sedan 2014 är hon huvudlärare för utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser på Folkuniversitetet i Stockholm, och från hösten 2019 även för utbildningen Diplomerad Inredningskonsult.

Sofia har under åren utbildat många kreativa elever i visual merchandising, homestyling och inredning. Sedan 2014 driver hon också bolaget Even Steven Agenturer / Even Steven Education.

Sofia Andrén

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
31 mar 2022 - 01 apr 2022
To 09:00 - 16:00
Fr 09:00 - 16:00
Tillfällen
2
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1119679
Pris
2950 kr