Brodera mera!- fortsättning SOMMAR

Plats Stockholm

En sommarkurs i broderi för dig som vill brodera mera! Vi fördjupar oss i olika tekniker och du tar med ditt eget broderiprojekt.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som kan grunderna och vill fortsätta att brodera mera!.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har gått en kurs i fritt broderi eller kan gruderna och vill utveckla din kunskap och teknik.

Innehåll

Vi jobba utifrån en egen skiss, antingen skapar vi en under första tillfället. eller så har du med dig din egen.

Vi fördjupar oss i hur en kan använda sig av olika stygn och färg för att skapa olika effekter i broderiarbetet. Vi kommer att jobba individuellt i grupp så att säga, där var och en jobbar i sin takt utan avbrott för genomgångar förutom när jag går igenom grunderna för applikationsteknik vid första tillfället. Det ligger större vikt på det individuella behovet gällande fördjupning av teknik samt komposition av det egna broderiarbetet. Det kommer finnas möjlighet att påbörja, och eventuellt om deltagaren hinner, avsluta sitt arbete med en montering av önskat val.

Material

Du tar med en bit lakansväv eller linnetyg (ungefär 25 x 25 cm) att brodera på. Du behöver själv ha med garn (gärna i olika material och grovlek, allt från vanlig sytråd till ullgarn), broderinålar i olika storlekar med spets och en liten brodersax samt papper, penna och suddgummi.

Undervisningsform/kursupplägg

Undervisningen bedrivs i form av gemensamma genomgångar och individuell handledning. Teori och praktik varvas.

Kursledare

Shamiran är konstnär, vävare och konstbrodös med utbildning på Handarbetets Vänner. Hon vill skapa glädje i arbetet och få deltagarna att känna sig fria och lustfyllda.
Kika gärna in på hennes instagram @Shami.se

Kursledare

Shamiran Adam

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
11 jul 2022 - 14 jul 2022
Må 09:30 - 12:30
Ti 09:30 - 12:30
On 09:30 - 12:30
To 09:30 - 12:30
Tillfällen
4
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1134867
Pris
1850 kr