Tillverka din egen tvål -Helgkurs

Plats Nyköping

Det här är kursen är för dig som vill testa att göra hantverkstvål så som tvål gjordes förr!

Boka kursen nu

Innehåll

Under kursen får du en inblick i hur man går till väga när man gör en egen tvål som du kan ge din egen personliga doft. Vi pratar om säkerhet och tillverkning. Du kommer att få med dig ditt tvålkit hem efter kursen så att du kan fortsätta att göra egen tvål hemma. Praktiska övningar varvas med teori.

Kursupplägg

Kursen går över en helg lör+sön. Undervisningen består till största delen av praktiskt arbete under handledning av kursledaren. Gruppundervisning, max 7 deltagare.

Målgrupp

Kursen passar både vuxna och ungdomar.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs. Kursen hålls på nybörjarnivå.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Materialkostnad tillkommer med ca 768kr. Information om vart man beställer sitt material kommer att stå med i din kallelse. Kursledaren har kompendium.

Kursledare

Pia Zollner brinner för kreativt skapande. Hon vill lära andra hur kul det är att göra nåt med händerna som faktiskt blir något. Pia har ett flertal kurser hos Folkuniversitetet.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till mindre grupper om max 7 deltagare. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Pia-Marie Zollner

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
30 okt 2021 - 31 okt 2021
Lö 12:00 - 15:00
Sö 12:00 - 15:00
Tillfällen
2
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1099593
Pris
625 kr