Brodera korsstygn

Plats Nyköping

Är du nyfiken på broderi? På den här kursen får du inspiration och lär dig broderiets grunder.

Boka kursen nu

Innehåll

Kursen är en mjukstart för den broderi-intresserade och med utgångspunkt från dina erfarenheter kommer vi gå igenom stygn och övningar som ger dig en bas för ditt eget skapande. Kursens fokus kommer ligga på att lära sig om de olika stygn som finns och hur man kan använda dem i sitt eget skapande. Form och stygnövningar kommer att blandas med genomgång av traditionella tekniker, beroende på deltagarnas önskemål. Du kommer arbeta med ett eget broderi som du själv har formgett.

Kursupplägg

Undervisningen består till största delen av praktiskt arbete under handledning av kursledaren. Gruppundervisning, max 8 deltagare.

Målgrupp

Kursen passar både vuxna och ungdomar.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs. Kursen hålls på nybörjarnivå.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.Ta med till kursen Aidaväv, nål och tråd. Kursledaren har kompendium. Fika ingår i kurspriset!

Kursledare

Pia Zollner har stickat och broderat mer eller mindre hela sitt liv, i början mycket enkla saker men hon vill hela tiden utmana sig själv i sitt kreativa skapande, för Pia är handarbeten lite som meditation det ger ett inre lugn och en stor tillfredställeslse att få göra nåt med sina händer. Hon vill lära andra hur kul det är att göra nåt med händerna som faktiskt blir något.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till mindre grupper om max 7 deltagare. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Pia-Marie Zollner

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
14 nov 2021 - 14 nov 2021
Sö 11:00 - 15:00
Tillfällen
1
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1089849
Pris
425 kr