Möbeltapetsering intensivkurs - v.26

Plats Solna

Har du en gammal stol eller karmstol som behöver ny stoppning eller nytt tyg? Kom och lär dig att klä om den! På kursen arbetar du med din egen möbel och lär dig lämpliga tekniker och tillvägagångssätt under arbetets gång.

Boka kursen nu

Förkunskaper
Såväl nybörjare som de med tidigare erfarenhet är välkomna.

Val av möbel
Om du är nybörjare är en enkel pall eller stol en lämplig möbel att börja med. Har du redan grundkunskaper kan du jobba med en karmstol eller karmfåtölj. Ta alltid kontakt med oss om du är osäker på val av möbel eller om du planerar att jobba med annat än en pall, stol eller karmstol. En soffa är inte ett lämpligt renoveringsobjekt på våra kurser, inte heller möbler som har trasigt resårhus/fjädring.

Innehåll
Varje kursdeltagare arbetar individuellt med sitt objekt under lärarens handledning. Vi går tillsammans igenom tekniker som planstoppning, kullerstoppning, kantstoppning och bandlimning. Du får också lära dig om olika verktyg och stoppningsmaterial.

Undervisningsform/kursupplägg
Gruppen består av 5-8 deltagare. Arbetet sker självständigt under kursledarens handledning.

Material
Material ingår inte i kursavgiften. Du tar själv med dig den möbel du vill arbeta med samt det tyg du vill använda för omklädnad. Övrigt material kan du köpa på kursen.

Kursledare
Verksamheten leds av ledare med gedigen utbildning inom respektive ämne.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.
Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

Kursledare

Lina Frick-Meijer

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
28 jun 2021 - 02 jul 2021
Må 10:00 - 16:00
Ti 10:00 - 16:00
On 10:00 - 16:00
To 10:00 - 16:00
Fr 10:00 - 16:00
Tillfällen
5
Plats
Sundbybergsvägen 9, 17173 Solna
Visa på karta
Studietimmar
35
Kurs-ID
1099792
Pris
3950 kr