Möbelrestaurering & Tapetsering torsdag fm

Plats Järfälla

Ta vara på dina gamla möbler och lär dig att laga och återställa dem - auktionsfynd eller arvegods! En unik kurs där du både kan restaurera och tapetsera din möbel med två kursledare på plats i våra rymliga lokaler.

Kursen har uppehåll under höstlovet v. 44.

Våra kursledare har lång erfarenhet och är extremt kunniga, den ena specialiserad i tapetsering och den andra i restaurering. Du arbetar med en egen möbel och lär dig lämpliga tekniker och tillvägagångssätt under arbetets gång.

Förkunskaper

Kursen passar såväl nybörjare som den som har erfarenhet.

Innehåll

Om du är nybörjare får du börja med ett lättare objekt - en enkel stol eller en pall med stoppad sits. Genom praktiskt arbete lär du dig grunderna i möbelrestaurering såsom snickeri, limning och ytbehandling samt verktyg och material.

Undervisningsform/kursupplägg

Grupperna består av 8-13 deltagare. Varje deltagare arbetar individuellt med sitt objekt under lärarnas handledning. Det finns två kursledare på plats samtidigt, en för tapetsering och en för restaurering.

Material

Du tar själv med dig den möbel du vill arbeta med samt det tyg du vill använda för omklädnad. Övrigt material finns på plats.

Kursldedare

Verksamheten leds av två hantverkare med gedigen utbildning inom respektive ämne.

Kursledare

Predrag Stojanovic

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
13 okt 2022 - 22 dec 2022
To 10:00 - 13:00
Tillfällen
10
Plats
Månadsvägen 41-61, 17742 Järfälla
Visa på karta
Studietimmar
40
Kurs-ID
1140863
Pris
3950 kr