Bokbinderi för nybörjare - mån kväll Jakobsberg

Plats Järfälla

Lär dig att binda dina egna, vackra böcker! På vår nybörjarkurs i bokbindning lär du dig hantverkets grundläggande tekniker genom att tillverka din egen anteckningsbok.

Boka kursen nu

Inga förkunskaper krävs.

Mål

Efter kursens slut kommer du att ha lärt dig grunderna i konsten att binda böcker.

Innehåll

Under kursen kommer du att tillverka en enklare anteckningsbok, alternativt ett akvarellblock beroende på vilket slags papper du väljer. Du börjar med att vika bokens sidor, för att sedan sätta på hårda ytterpärmar.

Undervisningsform/kursupplägg

Gruppen består av 6-8 deltagare och arbetet sker självständigt under ledarens handledning. Kursen hålls på svenska men kursledaren är också engelsktalande.

Material ingår inte i kursavgiften. Materialkostnad på ca 250:- tillkommer.

David Morland, BA Hons. konstnär och designer, utbildad i England på Londons främsta konstskolor.

Om Covid-19

För att förebygga spridningen av covid-19 och för att du som går en kurs hos oss ska få en trygg utbildningsmiljö följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi anpassar antalet deltagare i våra kurser så att det går att hålla ett säkert avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Lokalerna städas flera gånger om dagen, framför allt toaletter och ytor som bordsytor, dörrhandtag och räcken. Det är allas ansvar att hindra spridningen av covid-19 och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk. Om du uppvisar symptom på covid-19 (feber, hosta – se www.1177.se för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din utbildning eller kurs. Håll ett säkert avstånd till andra och tvätta händerna noggrant med tvål och vatten.

David Morland

David Morland är en omtyckt lärare hos Folkuniversitetet och har undervisat i våra lokaler i Jakobsberg sedan 1987.

Han är konstnär och utbildad på bland annat Camberwell School of Art (3 år), och Central School of Art and Design i London (3 år)

David undervisar såväl på svenska som på engelska i både klassiska måleritekniker, bokbindning, teckning och färglära. Han har även en bakgrund som grafiker.

Bild saknas

Kontakta Kundtjänst i Stockholm