Lär dig linoleumtryck på tyg, Workshop

Plats Helsingborg

Ny kreativ workshop i Helsingborg! Lär dig hur du dekorerar tyg med linomelumtryck på vår korta kurs.

Boka kursen nu
Efter denna workshopen har du provat att dekorera tyg med linoliumtryck.

Inga förkunskaper krävs.

Innehåll
Under denna workshop tittar vi närmare på linoleumtryck på tyg. Vi skär ut våra motiv i linoleumplattor. Vi diskuterar olika designmöjligheter och hur man kan använda olika block för att få fram olika effekter.

Sedan trycker vi på tyg!
Här kan man ta tillvara tyger från exempelvis gamla kläder, dukar eller gardiner och trycka något vackert på dem. Dessa tyger kan man sedan använda till lapptäcken, kläder, väskor etc.

Material
Material ingår inte men i kallelsen till kursen skickar vi med en lista över material du kan använda till ditt sy-projekt.

Tamara Schultz är utbildad kostymör och scenograf. Hon har quiltat sedan 1989 och hållt kurser i många olika textila tekniker.

Välkomna till en spännande workshop!

Tamara Schultz

Kontakta Pia Grönsund