Bokvikning för barn och vuxna 8-12 år

Plats Malmö

Lär dig att göra dekorativa mönster med gamla böcker. Ta med dig en vän, ditt barn eller kom själv och lär dig att vika en fin inredningsdetalj!

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Antagligen står det en hel del böcker i din bokhylla som bara drar till sig damm. Ta med några av dem hit och lär dig vika fina mönster och återanvänd dem på ett nytt sätt!

Genom att använda oss av olika möster kommer vi att gå igenom grunderna för att göra enklare mönstervikningar. Vi testa, leker och har roligt! Detta är ett perfekt tillfälle att prova på bokvikning tillsamman med en vän/barn på höstlovet!

Målgrupp

Passar både för vuxna och barn från 8 år och uppåt. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill utmana både hjärna och fingerfärdighet. Läraren kommer att individuellt hjäpa dig.

Kursavgiften innefattar en vuxen + ett barn eller en vuxen + en vän. Det går förstås utmärkt om en annan vuxen än just föräldern går tillsammans med barnet.

Mål

Efter kurstillfället skall vi ha påbörjat en bokvikning och kanske till och med gjort färdigt en hel bok.

Kursmaterial ingår ej i kurskostnaden

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se