Hitta din klädstil

Plats Örebro

Sannolikt ställs du inför frågor relaterade till kläder och garderob. Känner du igen det? Kanske har du redan en komplett garderob utan att veta om det.

Boka nu

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill investera i dig själv och komma till insikt om vilka kläder som passar dig. Du ska vara 18 år eller äldre.

Förkunskaper

Öppen nivå, ingen förkunskap krävs. 

Kursinnehåll

Kursen passar dig om du vill klä dig stiligt och passande. Du ska få kläm på hur kan man kombinera färger, shoppa med nöje och skapa en garderob där allt passar ihop. Denna kurs är för moderna kvinnor som vill skapa sin drömgarderob, se stilfulla och felfria ut och känna sig bekväma varje dag! 

1. Inget att ha på sig
Din garderob är full av kläder som inte passar ihop eller som du inte gillar, och du känner dig frustrerad och har ingen aning om vad du ska ta på dig. Du vill ha förändringar, men vet inte vad du ska börja med och känner dig förvirrad av valet. 

2. Du gillar ingenting 
Om du går runt i butikerna och undrar: "För vem är allt detta?" så är det ett tecken på att allt är okej med dig! Lär dig att hitta rätt bland kaoset, planera dina shoppingrundor och skapa en garderobsplan - du kommer att bli förvånad när dina drömmars kläder plötsligt dyker upp! 

3. Ingenting passar  
Trots råd från experter kan du ändå hamna med fel kläder. Det viktiga är att lära känna din egen stil och vad som passar dig bäst. 

Kursledare

Anna är en personlig stilist som hjälper människor att upptäcka sina resurser och stärka sitt självförtroende med hjälp av kläder. 
Se mer på Annas instagramprofil: stylist.anna.chaar.

 

Kursledare

Anna Gusevskaya

Anna är en personlig stilist som hjälper människor att upptäcka sina resurser och stärka sitt självförtroende med hjälp av kläder. 

Anna Gusevskaya

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Örebro län

info.orebro@folkuniversitetet.se

Kursperiod
5 sep 2024 - 19 sep 2024
Torsdag
Antal tillfällen
3
Första tillfället
tor 5 sep 2024 kl 17:00-18:30
  • tor 12 sep 2024 kl 17:00 - 18:30
  • tor 19 sep 2024 kl 17:00 - 18:30
Plats
Drottninggatan 38, 70223 ÖREBRO
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
204397
Pris
950 kr