Färg & Form i ditt hem

Plats Nyköping

Lär dig färglära och färgsättning, hur man skapar harmoni med dem och deras psykologi. På kursen i Nyköping får du ökad förståelse för deras inverkan på rummet, människan och sin omgivning. Lär dig med Folkuniversitetet.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen passar dig som är intresserad av heminredning och design och vill öva upp förmågan i färgsättning. Ingen förkunskap krävs.

Mål

Att öka förståelsen för färgers och formers inverkan på människor och hur du kan skapa bättre balans med färg och form i din omgivning.

Kursinnehåll

Praktiska övningar varvas med teori.

Vi påverkas känslomässigt av olika färger, där rött får oss att göra saker fortare och grönt är lugnande. Det är inte en slump att man inreder med grönt och har gröna kläder i kirurgsalar. En kall färg på väggarna ger ett intryck och en varm ett annat. Mjuka skuggor ger en vilsam stämning. Med några starka färgkontraster kan du förvandla ett rogivande vardagsrum till ett vaket och kreativt arbetsrum. Utveckla ditt hem och din känsla för färg!

Kursmaterial

Kursmatrial ingår i kurspriset.

Kursupplägg
Vi träffas en gång i veckan i 4 veckor. Gruppundervisning i liten grupp med max 8 deltagare.

Ledare:

Anne Pettersson är utbildad inredare och driver eget företag i Norrköping. Anne gillar mest att se hur vår omgivning kan påverka oss positivt och att inreda personligt till sina kunder.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till mindre grupper om max 8 deltagare. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Anne Pettersson

Mitt mål i mitt liv är att få hjälpa människor och djur att ha det bra. Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Mycket handlar om att skapa balans i ditt inre och i vår omgivning.

Jag är utbildad inredningskonsult, certifierad healer, medial vägledare och djurkommunikatör. Just nu håller jag kurser och tar även emot klienter som vill ha min hjälp.

Anne Pettersson, lärare i Inredning, Klädsömnad, Hitta ditt inre lugn

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
17 mar 2022 - 07 apr 2022
To 18:00 - 20:15
Tillfällen
4
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1113869
Pris
1250 kr