Inred med färg & form

Plats Nyköping

Helgkurs i färglära, färgsättning, färgernas harmoni och färgpsykologi. Du får en ökad förståelse för färgers inverkan på rummet, människan och omgivningen.

Boka kursen nu

Målgrupp

Du som är intresserade av heminredning och design och vill öva upp förmågan i färgsättning och din färgkunskap. Ingen förkunskap krävs.

Mål

Att öka förståelsen för färgens och formernas inverkan på människor och hur du kan skapa bättre balans med färger och former i din omgivning.

Kursinnehåll

Praktiska övningar varvas med teori. Vi går igenom färgpsykologi och färgers påverkan på människor.

Kursmaterial

Kursmatrial ingår i kurspriset.

Kursupplägg
Vi träffas över en helg både lördag och söndag i Nyköping. Gruppundervisning i liten grupp med max 5 deltagare.

Ledare:

Anne Pettersson är utbildad inredare och driver eget företag i Norrköping. Anne gillar mest att se hur vår omgivning kan påverka oss positivt och att inreda personligt till sina kunder.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till max 5 så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Anne Pettersson

Mitt mål i mitt liv är att få hjälpa människor och djur att ha det bra. Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Mycket handlar om att skapa balans i ditt inre och i vår omgivning.

Jag är utbildad inredningskonsult, certifierad healer, medial vägledare och djurkommunikatör. Just nu håller jag kurser och tar även emot klienter som vill ha min hjälp.

Anne Pettersson, lärare i Inredning, Klädsömnad, Hitta ditt inre lugn

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
02 okt 2021 - 03 okt 2021
Lö 10:00 - 15:00
Sö 10:00 - 15:00
Tillfällen
2
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1089740
Pris
1350 kr